top of page
RISE logo 2.png

FAISALABAD, PAKISTAN

 

RISE Ministries is nu ook actief in Pakistan! We reiken uit naar de kinderen in de sloppenwijken van Faisalabad, dat in het noordoosten van Pakistan ligt. Faisalabad is de derde grootste stad van Pakistan met een bevolking van meer dan 4 miljoen. Meer dan de helft van de landbouwactiviteiten in Pakistan vinden rond Faisalabad plaats. Faisalabad heeft een warm woestijn klimaat met temperaturen tussen de 35 en 40 graden Celsius. In de winter is het koel, maar zelden echt koud.

96% van de bevolking in Pakistan is Islamitisch. Christenen worden gezien als tweederangs burgers en worden alleen aangenomen voor werk dat als vies en laag wordt beschouwd. Kerken worden scherp in de gaten gehouden en zijn vaak doelwit van bomaanslagen. Hoe meer actief een kerk is onder de jeugd en kinderen, de heviger de vervolging en de weerstand is.

De meeste kinderen in Pakistan gaan niet naar school en lopen een hoog risico om in de kinderarbeid te vallen. Wilt u ons helpen deze kinderen naar school te sturen en ze een hoopvolle toekomst te geven?

Sponsor een kind!

bottom of page