top of page
RISE logo 2.png

SPONSOR EEN KIND IN PAKISTAN

 

De kinderen die RISE Ministries bezoeken gaan niet naar school omdat er weinig of geen financiën zijn en de scholen vaak geen Christelijke kinderen accepteren. De kinderen lopen hierdoor hoog risico om in de kinderarbeid te vallen, wat in Pakistan veel voorkomt. Zo'n 13 miljoen kinderen in Pakistan werken geforceerd in de mijnindustrie, tapijtfabrieken,in de bouw en in de seksindustrie. RISE Ministries staat op voor deze kinderen om een eind te maken aan kinderarbeid! Lees meer over ons werk in Pakistan door hier te klikken.

De kinderen die we willen laten sponsoren wonen in diverse sloppenwijken waar we als RISE Ministries ze elke week bezoeken op vrijdag, zaterdag en zondag. We hebben een programma voor de kinderen waar we Bijbelles geven, spelletjes spelen, Engelse les, levenslessen en onderwijzen we hoe ze zich kunnen verzetten tegen de valstrikken van kinderhandelaars!

Voor 50 euro p.m. kunnen we 1 kind naar een privé school sturen die de kinderen wel accepteert!

Dit bedrag dekt alles voor het kind: schoolgeld, boeken, eten en drinken voor de gehele maand.
Deze school is van de hoogste kwaliteit! We geven de kinderen de beste optie die er is!

U ontvangt maandelijkse updates en foto's van uw sponsorkind, vertaald naar het Nederlands.

Klik op een foto van een kind om te sponsoren!

Zoals u ziet hebben de kinderen een balkje voor hun ogen, dit doen we om de kinderen te beschermen. Als u een kind sponsort krijgt u een goede foto zonder balkje toegestuurd!

bottom of page